Emily Kind Grifų gūžtos ir Švilpynės vadovė, Astronomijos, Nuodų ir vaistų, ANJM profesorė
Pranešimų skaičius : 88 Join date : 2010-05-10
| Temos pavadinimas: Pakila Pen. 08 27, 2010 4:49 pm | |
| | |
|
Emily Kind Grifų gūžtos ir Švilpynės vadovė, Astronomijos, Nuodų ir vaistų, ANJM profesorė
| Temos pavadinimas: Re: Pakila Pen. 08 27, 2010 6:12 pm | |
| Atėjo prie pakilos: -Taigi mano mielieji,-pradėjo kalbą.- Kaip matote situacija Hormete yra labai pablogėjus.Grifukai prašyčiau nekalbėt. Grifų gūžta nutilo. Taigi kaip sakiau, kad pablogėjo situacija. O kadangi taip yra VISI,-pasakė garsiau. -turime susiimti. Kol manęs nebuvo, dėl asmeninių priežasčių mokykla tiesiog merdėjo. Mokiniai nejo į pamokas, o profesoriai jų nevedė,- atsisuko į profesorius, taigi nuošiol tas kuris neateis į pamoką tam -5 t. tiksliau jo koledžui. Jei iki 10 nebūsit savo bendrajam kambary -5t. to žmogaus koledžui. Kiekvieną vakarą lygiai 10h. į jūsų koledžą ateis jūsų koledžo vadovai patikrint.Taigi prašau laikytis taisyklių už taisyklių nesilaikymą -10t. tai jeigu į bendrajį kambarį negrįšit 10h. jums -5t. ir dar + -10t. už taisyklių nesilaikymą.Klausimų bus?-paklausė. | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Pakila Pen. 08 27, 2010 6:15 pm | |
| | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Pakila Pen. 08 27, 2010 6:21 pm | |
| -Na,gerai jūs vesit?Aš prisidėsiu. Beje bus papildomas mokestis,-pasakė. | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Pakila Pen. 08 27, 2010 6:23 pm | |
| -Na dabar visi valgykime,o jūs panele Kristinna ateisite kai pavalgysite į mano kabinetą ir tai aptarsime nes vaikams tai visai neįdoimu ir jie nori valgyt,-tarė. Visiems skanaus nuėjo prie garbingojo stalo. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pakila | |
| |
|